Over Nannette

Nannette Poortinga (1989) is schrijver en theatermaker. Ze studeerde theologie, maar de preekstoel paste haar niet: geef haar maar de ruimte van een theatervloer.

Op het moment werkt ze aan haar eerste boek over (houd je vast, super leuk onderwerp…) miskramen. Toen de theaters in 2020 sloten begon ze op deze site te schrijven over het rouwproces waar ze in zat. Deze verzameling vormde het begin van een script: in 2021 ging haar nieuwste voorstelling Mis in première, over een miskraam en al het moois, lelijks én grappigs dat daarbij komt kijken.

Nannette is te horen als opiniemaker op NPO Radio 1 bij Dit is de Zaterdag, is speler en zangeres bij  muziektheatergroep de Vliegende Speeldoos en Contact onderwijsadviesbureau. Ze was als spoken word talent onderdeel van Poetry Circle 040 en schrijft en performt nu bij Zinnig Zuiden.

In 2015 studeerde zij af als Docent Theater aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Zwolle, in 2012 rondde zij de bachelor Theologie af aan de Theologische Universiteit Kampen.

Wil je reageren of contact opnemen? Stuur een mail naar info[at]nannettepoortinga.com of gebruik het vakje “Reageren” hieronder. 

Reageren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s